Racefiets Rotterdam

Koop uw racefiets in Rotterdam bij de specialist

U bent op zoek naar een racefiets in Rotterdam en zodoende bent u bij fietsspeciaalzaak Berkenpeis Tweewielers terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want u slaagt bij ons gegarandeerd voor een mooie fiets. In ons ruime assortiment is voor ieders wensen een passende fiets te vinden.

In onze fietsenwinkel te Rotterdam bieden wij racefietsen aan van betrouwbare merken, waaronder het Belgische merk Scoppio. Of u nu op zoek bent naar een recreatieve of competitieve racefiets, dit merk biedt altijd een passende oplossing.

Ook bieden wij fietsen van het merk Giant aan. Dit innovatieve merk beschikt over de nieuwste technologieën en staat synoniem voor een uitstekende kwaliteit. Dit merk biedt zowel voor vrouwen, mannen en kinderen een groot scala aan racefietsen en mountainbikes. Kortom, voor ieder budget is er wel een passende racefiets bij ons in Rotterdam te vinden. Ook vindt u in onze winkel een ruim assortiment van fietskleding. Dankzij hoogwaardige stoffen zit de kleding als gegoten en gaat het erg lang mee. Woont u niet in de omgeving van Rotterdam, dan kunt u ook online uw bestelling plaatsen! Bekijk ons ruime assortiment online en maak eenvoudig uw keuze.

Wij staan voor u klaar!

Racefiets Rotterdam

Bij Berkenpeis Tweewielers staat gemak en een uitstekende service hoog in het vaandel. Ook bieden wij u graag de scherpste prijzen aan, zodat u nooit teveel betaalt! Bent u nieuwsgierig geworden naar ons diverse aanbod? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Wij staan klaar om u te adviseren en vertellen u graag meer over onze racefietsen in Rotterdam.

   Contact          Webshop