Gazelle E bikes

Een ruim aanbod van Gazelle e bikes bij de fietsspeciaalzaak

Een elektrische fiets kan een echte uitkomst zijn wanneer u dagelijks veel moet fietsen en wel wat ondersteuning kunt gebruiken. Ook wanneer uw conditie (nog) niet optimaal is en u wilt toch graag blijven fietsen, kunnen wij een e bike van harte aanraden. Kom daarom eens langs bij Berkenpeis om het ruime aanbod van Gazelle e bikes te bekijken en laat u verrassen door de ruime keuze!

Gazelle biedt diverse e bikes aan waarbij u altijd kunt rekenen op optimaal comfort. Of u nou op zoek bent naar een basismodel voor korte ritjes of liever gaat voor een luxe model, dit betrouwbare merk biedt voor ieder wat wils. De e-bikes beschikken over een krachtige motor die u net dat extra zetje in uw rug geeft. Zo houdt u energie over en kunt u des te meer genieten van uw fietstocht! Tevens zien de fietsen er prachtig uit en ziet u amper dat het een elektrische fiets is.

 

Wij verGazelle E bikeslengen uw fietsplezier middels onderhoud

Kortom, de e bikes van Gazelle zijn zeker de investering waard. Omdat wij een fietsspeciaalzaak zijn, kunt u bij ons ook altijd terecht voor onderhoudsbeurten. Middels een checklist lopen wij uw fiets volledig na en voeren we eventueel reparaties uit. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier heeft van uw fiets en dat alles nog goed werkt.

Naast onze fysieke winkel, beschikken wij ook over een webshop. Hier kunt u ons ruime aanbod van Gazelle e bikes en andere merken bekijken en direct bestellen. Bestelt uw nieuwe fiets voor 17.00u? Dan wordt deze al de volgende werkdag fietsklaar bij u thuis bezorgd.

   Contact          Webshop