Fietswinkel Rotterdam

De fietswinkel in Rotterdam biedt een uitstekende service

Wanneer u een fiets wilt kopen, is het aan te raden om naar een fietsenspecialist te gaan. Bij Berkenpeis Tweewielers is een fietswinkel in Rotterdam waar u alle expertise onder één dak vindt. Niet alleen kunnen wij u uitstekend adviseren, ook voor onderhoud aan uw fiets kunt u altijd bij ons terecht. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier heeft van uw tweewieler en dat u veilig de weg op kunt.

Fietswinkel Rotterdam

Wij adviseren u graag

Bij onze fietswinkel in Rotterdam-Zuid staat een uitstekende service centraal. Daarnaast streven wij altijd naar een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet u zeker dat u altijd waar krijgt voor uw geld. Omdat de keuze zo enorm is, kunnen wij u natuurlijk adviseren. Niet alleen hebben wij diverse fietsen in ons assortiment, maar ook een diversiteit aan merken. U kunt hierbij denken aan Sparta, Gazelle en Batavus. Ook voor fietsaccessoires en fietskleding kunt u bij ons terecht. Indien gewenst kunnen wij uw nieuwe fietsverlichting en dergelijke direct op uw fiets plaatsen. Zo kunt u veilig de weg op en weet u zeker dat het goed zit!

Een vertrouwd adres in de regio

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij inmiddels een vertrouwd adres in de regio. Graag laten wij u ook kennismaken met ons ruime aanbod van fietsen dat regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste modellen! Kom dus gerust eens langs bij onze fietswinkel in Rotterdam, wij staan klaar om u te adviseren. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook altijd even bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact          Webshop