Elektrische fiets Rotterdam

Koop een elektrische fiets in Rotterdam bij de specialist

Wilt u een elektrische fiets kopen in Rotterdam of omstreken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze fietsspeciaalzaak. Berkenpeis Tweewielers staat voor een uitmuntende service en een eerlijke prijs. In onze winkel treft u de nieuwste modellen aan van diverse betrouwbare merken. U kunt hierbij denken aan Gazelle, Sparta en Flyer.

Bij het kiezen van de juiste e-bike komt veel kijken. Waar het voornamelijk om draait, is comfort. Om zeker te weten dat de fiets bij uw wensen past, kunnen wij u deskundig adviseren. Iedere fiets en ieder merk heeft namelijk weer andere specificaties waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Koopt u uw elektrische fiets in Rotterdam bij Berkenpeis, dan weet u zeker dat u achteraf geen spijt krijgt!

Laat ook heElektrische fiets Rotterdamt onderhoud aan ons over

Koopt u uw elektrische fiets bij ons in Rotterdam, dan weet u zeker dat het de investering waard is. Wij zorgen er graag voor dat u lang plezier heeft van uw fiets! Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor onderhoudsbeurten. Via een uitgebreide checklist wordt uw fiets compleet nagelopen in onze werkplaats. Een periodieke controle van uw e-bike verlengt de levensduur van de fiets en zorgt ervoor dat deze in uitstekende conditie blijft.

U kunt ook online bestellen!

Naast onze fysieke winkel, hebben wij ook een uitgebreide webshop. Zo kunt u uw fiets en eventuele accessoires veilig en eenvoudig thuis laten bezorgen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te leveren. Plaatst u uw bestelling vóór 17.00u en is het product op voorraad, dan mag u uw bestelling de volgende werkdag in huis verwachten.

   Contact          Webshop