ATB Rotterdam

Bent u op zoek naar een ATB in Rotterdam?

ATB fietsen, oftewel All Terrain Bikes, zijn fietsen die ontworpen zijn om op iedere ondergrond bereden te worden. Welke fiets het beste bij u past, is afhankelijk van het soort ondergrond en de soort sport. Wanneer u op zoek bent naar een ATB fiets in Rotterdam, mag u Berkenpeis Tweewielers zeker niet overslaan. Wij staan klaar om u deskundig te adviseren.

 

Maak uw wensen bij ons kenbaar

ATB fietsen worden ook wel mountainbikes genoemd. U kunt hiermee niet alleen op vlakke terreinen fietsen, maar ook downhill of in de bergen. Over het algemeen hebben onze ATB fietsen in Rotterdam een iets kleiner frame met dikkere framebuizen en brede banden met een sterk profiel. Ook zijn de fietsen wat steviger dan normale fietsen. Tevens hebben de meeste mountainbikes veel meer versnellingen. Weet u niet exact welke fiets het beste bij uw wensen past? Geen probleem, wij kunnen u uitstekend adviseren in onze fietsspeciaalzaak. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. ATB Rotterdam Maak uw wensen kenbaar bij onze medewerkers en reken op deskundig advies!

Om de levensduur van uw fiets te verlengen kunt u bij ons ook terecht voor servicebeurten. Wij kijken de fiets dan volledig na en verhelpen eventuele mankementen. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier zult hebben van deze investering!

Wilt u meer weten over onze ATB fietsen uit Rotterdam of heeft u een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact          Webshop